SZOLGÁLTATÁSOK

 

LOGÓ

Egy jó logó felismerhetővé, megkülönböztethetővé teszi a cégedet, termékedet, szolgáltatásodat. Megbízóimnak egyszerű, letisztult logókat tervezek, amelyek nemcsak időtállóak, hanem a különböző felhasználási területekhez is alkalmazkodnak, legyen szó akár különböző technikákkal logózott tárgyakról, plakátokról, online vagy offline anyagokról.

A logódon ketten dolgozunk, Te és én. Te adod hozzá az inspirációt a vállalkozásod tevékenységével, én pedig a megfelelő programok használatával, illetve a látásmódom és kreativitásom segítségével megtervezem. A logótervezést ezért egy kérdőíves felmérés előzi meg, aminek az a célja, hogy megismerjem a vállalkozásodat és az üzenetet, amit át akarsz adni. A kérdőív kitér a technikai részletekre is, azaz ennek segítségével egyeztetjük például azt is, hogy milyen típusú logót szeretnél, vagy milyen színekben ne gondolkozzak, mert azt a színt nem szereted.

• A felmérés után 1 logót tervezek 2 színváltozatban.
• Logótervezés ára: 65.000 Ft (áfamentes)

Ha a logó mellett arculati elemekre is szükséged van, olvass tovább!

 

ARCULATI ELEMEK

Ha van egy logód, annak stílusjegyeit felhasználva további, a megkülönböztetést támogató elemeket használhatsz, amelyek egységes, harmonikus, felismerhető megjelenést kölcsönöznek a márkádnak. Ide tartozik többek között a névjegy, a levélpapír, a boríték, a mappa, a vízjel, a prezentációs sablon.

• Arculati elemeket 15-30.000 forint közötti áron tervezek, pontos árat az igények ismeretében tudok adni.

Ha az arculati elemek mellett közösségi média elemekre is szükséged van, olvass tovább!

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA ELEMEK

Azok számára, akik a közösségi média felületein is kommunikálnak, olyan elemeket tervezek, amelyekkel ott is az arculatukhoz illő, egységes formában kommunikálhatnak.
Ilyen elemek a Facebook profilkép és borítókép, borítókép Facebook eseményhez, Instagram highlight ikonok, vízjel a képekre. Ezen kívül Canvában szerkeszthető sablonokat is készítek Facebook és Instagram posztokhoz, valamint Instagram sztorihoz.

• Közösségi média elemeket 2.000-20.000 forint közötti áron tervezek, pontos árat az igények ismeretében tudok adni.

Ha a közösségi média elemek mellett más grafikára is szükséged van, olvass tovább!

 

Vállalom még infografika, pólóminta, banner, szórólap, kiadvány, molino, roll-up tervezését. Ha a felsoroltakon kívül eső feladatokban van szükséged grafikai segítségre, fordulj hozzám bizalommal az elérhetőségeimen.